Shikoni të gjitha kanalet shqip kudo që jeni me Ontv Albania


Abonohu tani

Në televizorin tuaj

Në kompjuterin tuaj

Në telefonin tuaj
Çka është Ontv Albania?

Ontv Albania ofron mbi 350 kanale shqiptare SD & HD; duke perfshirë të gjitha kanalet e Tring & Digitalb Ontv Albania, tani per vetem 9,90 euro/muaj. Pakoja perfshin kanale shqip, kanale te platformes Digitalb, Tring, kanale nderkombetare dhe shume tjera kanale sportive.

WOW! Cilat janë kushtet?

Për të ndjekur Ontv Albania ju duhet të:

SUPER! Mateni shpejtësinë e internetit.

Për të përcjellur kanalet në Ontv Albania, duhet ta keni shpejtësinë e internetit minimum 4 mbps (megabit për sekond). Nëse shpejtësia juaj është më e ulët se 4 mbps, duhet ta kontaktoni kompaninë e internetit për ta ngritur shpejtësinë.

Për ta testuar shpejtësinë e internetit, klikoni BEGIN TEST.

Speedtest.net Mini requires at least version 8 of Flash. Please update your client.

Super! Nëse shpejtësia juaj e internetit është më e lartët se 4 Mbps, vazhdoni në hapin e mëtutjetshëm, përndryshe duhet ta kontaktoni kompaninë e internetit për ta ngritur shpejtësinë.

Hej! Pritni se i kemi disa oferta për ju!

Kemi oferta të mira për ju. Shikoni çmimoren në tabelën e mëposhtme.

Periudha Çmimi Zbritja
1 muaj 9,90€ 1%
3 muaj 24,90€ 20%
6 muaj 49,90€ 20%
12 muaj 90€ 25%
MOS U NGUT ME PAGU! NA KONTAKTONI

Para se të kryeni pagesën, sigurohuni që i plotësoni të gjitha kushtet që kanalet të hapen si duhet. Na shkruani detajet për pajisjen tuaj dhe shpejtësinë tuaj të internetit. Ne do t'ju tregojmë se a është pajisja juaj e përshtatshme për IPTV, qfarë aplikacioni duhet të keni dhe detaje tjera të rëndësishme për t'ju ndihmuar.

Na shkruaj ne Facebook

...Ose në formën më poshtë
Tani vjen pjesa më e veshtirë, lekët!

Më poshtë i keni të listuara detajet e pagesës. Në qoftë se keni probleme me metodat e pagesës, na kontaktoni në hapësirën më lart.

Periudha

Emri & Mbiemri

More Coming Soon!

Metoda tjera të pagesës do të shtohen në ditët e ardhshme!